16.06. Maturanti 2018/2022

Veselje je dio našeg školskog života. Osmijesi na licima cijenjenih profesora i učenika najljepši su prizori u našoj školi. I upravo to je cilj svake naše aktivnosti!
Danas je svečano u našoj školi! Danas se za naše učenike dešava trenutak čeznut četiri godine školovanja! Danas su naši maturanti dobili svoje diplome o završenom četverogodišnjem školovanju i sticanju svog zvanja! Od srca im čestitamo!
U holu škole, prije podjele diploma po odjeljenjima, okupili su se svi maturanti i to njih 176. Obratila im se pomoćnica direktora škole Jasmina Dizdarević, prof., koja im je u svoje ime, u ime Nastavničkog vijeća i svih zaposlenih, čestitala na uspjehu i poželjela sreću u daljem životu. Pomoćnica je naglasila da je škola i dalje uvijek spremna, ukoliko se ukaže mogućnost za to, pomoći im u realizaciji njihovih planova, te je kazala da postoje brojni primjeri saradnje škole sa bivšim učenicima.
Zbog toga smo se okupili danas kako bismo odali priznanja i dodijelili:
-diplome učenicima koji su u proteklom periodu pokazali izvrsnost na školskim takmičenjima;

– zahvalnice i priznanja učenicima koji su u toku ove školske godine ostvarili zapažene rezultate na vanškolskim takmičenjima;

– zahvalnice maturantima koji su, sve četiri godine svoga srednjoškolskog školovanja, dali značajan doprinos u radu, predstavljanju i promociji svoje škole.


Učenici oslobođeni polaganje mature:

Halilović Malik (učenik generacije),

Talundžić Adna,

Zlotrg Elma,

Mehuljić Ajla,

Bečić Tarik,

Alibegović Sulejman.

Hamidović Asja,

Mahmutović Adna,

Pinjić Nađa,

Šarić Kenan,

Nudžejma Jusić,

Piljug Šejla,

Polovina Ilma,

Gutlić Dženana,

Dedić Alma,

Bećirhodžić Azra,

Fejzić Anela i

Dizdarević Emina,

Šarić Faris.
A za sve maturante pripremljeno je slatko iznenađenje!
Čestitamo posebnoj generaciji 2018-2022!!!

Veliko hvala uposlenicima naše škole koji su pomogli u organizaciji svečanosti!