31.10.Humanitarni bazar

Danas vam se obraćamo sa srcem ispunjenim zahvalnošću prema svima koji su nas podržali na našem humanitarnom putovanju. ASA osiguranje, Poliklinika Sunce, Stomatološka ordinacija dr. Kaknjo, Slastičarna Magnolija,Udruženje Hrabro srce, Tržni centar Zenica,Tisal, PHARMA MAAC d.o.o. Sarajevo, svi roditelji, učenici, profesori i pomoćno osoblje Medicinske škole Zenica – svi ste vi učinili razliku i omogućili da naša zajednička aktivnost bude nevjerovatan uspjeh.Naš humanitarni bazar je podržao i Amel Tuka 👋.

Vaša podrška nije bila samo financijska, već je bila iskrena gesta ljubavi i brige prema našoj zajednici. Vaša velikodušnost je sjajila kao svjetionik nade za one kojima je podrška bila najpotrebnija, našim učenicima. Vaša prisutnost i podrška našem humanitarnom bazaru Medicinske škole Zenica bili su nezamjenjivi.

Našim dragim roditeljima, učenicima i profesorima Medicinske škole Zenica, vaša predanost i rad zajedno su bili ključni za uspjeh ovog događaja. Vaša volja i trud su svjetionik inspiracije za sve nas. I pomoćno osoblje koje nas je podržalo, vaša nenadmašna predanost i radna etika uče nas važnosti timskog rada i suradnje.

Danas, kroz vašu podršku, pokazali smo da zajedno možemo postići izvanredne stvari. Nastavit ćemo širiti ovu dobru energiju i nadu u bolju budućnost.

Hvala vam što ste nas naučili da zajedno možemo promijeniti svijet. Neka ova zahvalnost bude samo početak naše dugotrajne suradnje i zajedničkog napora da činimo svijet ljepšim i boljim mjestom za sve.

>Kasumović Nedim